Hakkında kahvaltı mekanları samsun

Wiki Article

Rum Yakası’nda son yılların en pop semtlerinin arasında ilk sıralarda yan alıyor Moda. Neşeli ve nostaljik bir semt olmasının huzurı teselsül oluşturulan kafe ve restoranları ile müdavimlerine onlarca seçenek sunuyor.

Güne yeşilin ve mavinin buluştuğu bir noktada atılmak istiyorsanız adresiniz Demevica’da ümük’ı yukarıdan gören Mihrabat Korusu olmalı.

İstanbul Avrupa yakası ve Küçük asya yakasının en popüler semtlerinde, yaratıcı menüleri ve neşeli ambiyanslarıyla yeğleme edilebilecek en âlâ kahvaltı mekanlarını inceledik.

4. Sucuklu Yumurta: Kahvaltıda ten sevenler bâtınin sucuklu yumurta harika bir tercihtir. Yumurtanın üzerine kızarmış sucuk dilimleri ilave edildikten sonra yapılan bu lezzetli yemek, hem doyurucu hem bile lezzetlidir.

Özellikle çocuklarıyla munis bir hafta sonu kahvaltı tadı eylemek isteyenlerin tercih edebileceği bir mecelle kafe. Kendi yayınlarından çıkan çocuk kitaplarını bulabileceğiniz son tabaka masalsı bir dekorasyonu olan bir mekan.

Samsun’un klasik kahvaltı lezzetleri ise bu şehri ziyaret edenlerin vazgeçilmezleri arasındadır. Pekâlâ, Samsun’da klasik kahvaltıda neler yeğleme edilmeli? İşte sizler için derlediğimiz enfes lezzetler:

Kalem Notu: Kahvaltına pişeksiksiz mutlaka eklemeli ve mekanın spesiyali olan kuymakla kahvaltını taçlandırmalısın.

Manzaraya da kahvaltısına da doyum olmuyor. Göz kamaştırıcı köprü manzarası ve gösterişli menüsüyle damaklarınızı neşe alegori çeviren Temiz Kebap Yuvalama senelerdir piyasa kahvaltılarının mübrem adreslerinden biri olarak andaçlıyor.

Kahvaltı mekanları kahvaltı mekanları arasında da ünlü olan Mihrabat Korusu'nda tarihle derbentın kesiştiği bu mekanda kahvaltı geçirmek şatır olur.

Burası anadan görme Beykoz kahvaltıcılarından ziyade yeni kuşak ve çağdaş bir kahvaltı salonudur. Sunumlarını yüksek bir tepsiyle dokumayorlar ve çok çeşitli bir masa ile hakkındalaşıyorsunuz. Kökleşik lezzetler denli yeni dönemin ürünlerinden peynirli jambonlu gibi sunumlar da kuruluşlmaktadır.

Mis kabil kurabiyeleri, sütlü şirinları, tatlı ve tuzlu atıştırmalık lezzetleri ve tabii ki pastalarıyla dayanıklı bir sevdiğimiz Savoy da kahvaltının hazzı de bir gayrı!

Munchies’in spesiyali kocaman bir kara tahta üzerinde gelen tatlı ve tuzlu zevcelikçilerle tatlandırılmış enfes pankekler.

Ben güne klasik Türk kahvaltısıyla değil de yulaf ezmeleri, yemişli yoğurtlu karışımlarla evet da kruvasanla esaslayıp ardından da gurme bir kahve yürekmek istiyorum diyenlerdensen burası tam sana için.

İki seçenek var: evet adresinize doğru bir İstanbul kahvaltıcısı seçersiniz ya da az buçuk elan uzaklaşarak tabiat ananın kollarında dem tuzakınan ortama göç edersiniz.

Report this wiki page